Széleskörűen elismert a TKV tevékenysége

A Tatai Környezetvédelmi Zrt. az elmúlt évtizedekben folyamatosan széles körű társadalmi tájékoztatás útján mutatta be tevékenységét és annak környezeti hatásait az érintett lakosságnak és az érdeklődő közvéleménynek. Munkánknak köszönhetően az almásfüzitői tározókon végzett tevékenységét széles társadalmi elfogadottság övezi:

Több parlamenti szakbizottság (Fenntartható Fejlődés Bizottsága, a kolontári katasztrófát vizsgálóbizottság) is meglátogatta vagy vizsgálta telephelyünket, működésünket. Jelentéseik szerint mindent rendben találtak a tározókkal és kezelésükkel kapcsolatban és támogatták a tározók szakszerű lefedésének folytatását.

A környező települések (Almásfüzitő és Dunaalmás) képviselő testületei folyamatosan ellenőrzik a rekultivációt, továbbá határozatban támogatják a tározó tájbaillesztését, mivel az nagymértékben javított a lakosság életminőségén.

 

Helyi lakosságot képviselő civil szervezetek az 1986 óta végzett tevékenységgel kapcsolatban egyszer sem emeltek panaszt, a rendszeres engedélyeztetési eljárások során mindig támogatásukról biztosították a TKV Zrt. munkáját.

Számos környezetvédő civil szervezet, egyetemi csoport, média és egyéb érdeklődő (iskolás csoportok, környező lakosság) tett látogatást, vagy folytatott kutatást a tározón. Például: Esztergomi Környezetkultúra Egyesület, Válaszúton Alapítvány, Zsigmond Király Főiskola, Corvinus Egyetem Budapest, Debreceni Egyetem, Budapesti Műszaki Egyetem, Miskolci Egyetem, Gödöllői Egyetem, Veszprémi Egyetem, Eötvös Loránd Tudományegyetem. A visszajelzések alapján egyértelműen elmondható, hogy a látogatások során a résztvevőket meggyőzték a rekultiváció szakmailag és tudományosan is elismert eredményei.

Változtassunk életünk minőségén!

Tatai Környezetvédelmi Zrt.Kereskedelmi Képviselet
Iroda: 2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
Fax: +36 34 587 064
E-mail: info@tkv.hu
2890 Tata, Baji út 9.
Telefon: +36 34 587 063
E-mail: kereskedelem@tkv.hu